Skip to content Skip to footer
DAAG JEZELF UIT

NEEM DE VOLGENDE STAP

DAAG JEZELF UIT

NEEM DE VOLGENDE STAP

Op Maat Gemaakt

Coach Cris maakt een op maat gemaakte trainingsschema op basis van jouw persoonlijke situatie, niveau, doelen en plannen! Het maakt niet uit of je net begint met hardlopen of al jaren met veel plezier aan het rennen bent.

WEKELIJKS contact

Onderdeel van het premium pakketJe houdt een logboek bij waarin je aangeeft hoe de trainingen gaan, hoe je je erbij voelt en andere relevante zaken. Op basis daarvan ontvang je elke week terugkoppeling en helpt Coach Cris je verder op weg!

Training Analyse

Onderdeel van het premium pakketCoach Cris volgt je trainingen mee via Trainingpeaks. Hierdoor wordt je nog beter begeleidt. Hierdoor heb je ook een beter inzicht in je trainingen

Persoonlijk Contact

Onderdeel van het premium pakketCoach Cris staat altijd klaar voor vragen, opmerkingen, twijfels etc. die je mogelijk hebt.
trainingschema's

consistency is key

trainingschema's

CONSISTENCY IS KEY

Trainen voor een doel (wedstrijd) draait om consistent te zijn, week in week uit. Daarom staat gezond blijven voorop. Soms betekent dit een paar dagen rust houden of je plan bijstellen. Samen zullen we ervoor zorgen dat je op het goede spoor blijft en zo goed mogelijk voorbereid bent op de dag van de race. 

 You don’t become a runner by winning a morning workout. The only true way is to marshal the ferocity of your ambition over the course of many day, weeks, months, and (if you could finally come to accept it) years. The Trial of Miles; Miles of Trials. John L. Parker Jr., Once a Runner

Onderdeel van de op maat gemaakte programma’s is dat je een logboek bijhoudt waarin je schrijft over de sessies die je gedurende de week hebt gedaan, hoe het herstel voelde etc. Ik bekijk dat en geef terugkoppeling en inzichten zodat je de beste voorbereiding hebt!

voor elk niveau

training schema's

voor elk niveau

TRAININGSCHEMA'S

Er zijn twee varianten. Het belangrijkste verschil is mijn betrokkenheid, beide programma’s zijn gepersonaliseerd. Jij beslist hoeveel je wilt dat ik erbij betrokken ben.

Met het basispakket krijg je een trainingschema dat is afgestemd op uw specifieke doelen, behoeften en levensstijl.

Naast een gepersonaliseerd schema biedt het premium pakket je wekelijkse feedback, mogelijkheid tot het stellen van vragen en het bijstellen van het schema.

WAT ZEGGEN MIJN LOPERS?

ervaringen

WAT ZEGGEN MIJN LOPERS?

ERVARINGEN

Met behulp van schema’s van Cristiaen heb ik 2x de marathon van Rotterdam gelopen. Zijn schema’s zijn goed opgebouwd, bieden voldoende variatie waardoor trainen niet saai wordt. Hij heeft rekening gehouden met het feit dat ik niet alle weekenden kan trainen door mijn werk. Ze bieden gedurende het trainen al inzicht in je beoogde tempo en of dat haalbaar is, of dat je jezelf juist onderschat hebt (in mijn geval). Voor mijn volgende marathon klop ik zeker weer bij hem aan!

Jan siert

Jan SIERT

Marathoner

Ik zou Cris zeker als coach aanraden!

Het hele proces voelde afgestemd: vanaf het plannen van het schema tot aan de tussentijdse begeleiding. Gedurende het hele proces bleef Cris bereikbaar om te ondersteunen. Daarbij voelde ik me uitgenodigd om mijn grenzen te onderzoeken. Maar met het mentale aspect als belangrijkste richting: motivatie, zin en plezier in het lopen Super belangrijk wat mij betreft! Met als resultaat de twee fijnste races die ik ooit heb gerend: én 13 minuten van mijn PR afgerend voor de marathon van Kopenhagen

Hanneke

Hanneke

Marathoner

De passie voor hardlopen is duidelijk merkbaar in alles wat Cristiaen doet en hij heeft me geholpen om mijn doelen te bereiken op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Cristiaen heeft niet alleen uitgebreide kennis van de sport, maar hij heeft ook een persoonlijke benadering die me altijd heeft aangemoedigd en gemotiveerd. Hij is altijd bereid om zijn kennis en ervaring te delen, een echte mentor!

Ik zou Cristiaen ten zeerste aanbevelen als hardloopcoach aan iedereen die zijn of haar hardloopprestaties wil verbeteren. Zijn toewijding aan zijn vak en zijn vermogen om zijn passie over te brengen, maken hem een echte professional en een geweldige coach.

ASCHWIN

ASCHWIN

Marathoner

Cris was de sleutel tot het rennen naar mijn marathon-PB in Berlijn. Het hebben van een op maat gemaakt schema op basis van mijn niveau en mijn behoeften gaf me de structuur waardoor ik op het goede pad bleef.

Toen het onverwachte gebeurde (verwacht dat!), was Cris de eerste die het schema doornam en het aanpaste, zodat ik gezond en fit aan de start kwam. Wat nog waardevoller is gebleken, is dat Cris er langs de lijn was om bij mij in te checken, zowel de fysieke als mentale kant. Dat laatste is mijn achilleshiel en Cris zorgde ervoor dat ik in de juiste mindset zat voor elk trainingsblok en de race. Hij geeft onderweg gratis boeken- en podcasttips en heeft me laten zien hoe het lichaam van een hardloper niet zonder een gezonde geest kan.

alies

ALIES

Marathoner