Skip to content Skip to footer
WELKOM

ONTMOET JOUW COACH

WELKOM

ONTMOET JOUW COACH

COACH CRIS

jouw COACH

COACH CRIS

JOUW COACH

Mijn hardloop ontdekkingsreis begon in 2010. Ik genoot enorm van het studentenleven en kwam zo’n 30 kilo aan. Er moest iets gebeuren. Ik legde de focus op mijn voeding en begon te rennen. Binnen een paar maanden was ik weer op een gezond gewicht en bleef ik rennen.

In 2012 begon ik te lopen met de Running Junkies in Amsterdam. Elke week op dinsdagavond was ik daar om een 10K door de stad, regen of zonneschijn, ik werd beter, sneller en sterker. Uitgedaagd worden haalt het beste in mij naar boven. Na een tijdje ontdekte ik een atletiekbaan die we konden gebruiken en richtte ik “Thirsty Thursday” op waar we de trainingen doen die ik heb bedacht.

Ik schreef me in voor de Marathon van Berlijn in 2013 en daar begon mijn hardloopcarrière echt. Ik bereidde me uitgebreid voor en ontdekte wat er nodig is om te trainen voor een marathon en er een te lopen.

Hierna is de vonk nooit meer weggegaan. Ik ben slimmer geworden en heb meer kennis over trainen en racen. Geleerd van mijn fouten. Ik ben een student van de sport. Ik weet wat er nodig is om doelen te halen, hoe daar te komen en het proces te omarmen. Uiteindelijk is het proces waar de schoonheid, het plezier en het genot ligt.

Degenen die hardlopen, weten dat hardlopen niet alleen om fitness gaat. Het is essentieel voor de geestelijke gezondheid, ervoor zorgen dat je gemoedstoestand positief blijft. Daarom is gezond blijven de belangrijkste pijler van de hardloopprogramma’s.

What We Do

We achieve your health goals together

Adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

0+
Programs Created

Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

0
Events Held

Natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

trainingschema

TIME TO GET TO WORK AND CRUSH YOUR GOALS

trainingschema

TIME TO GET TO WORK AND CRUSH YOUR GOALS

op maat gemaakt

Jouw schema wordt gebaseerd op jouw doelen, levensstijl, plannen en wensen. Je ontvangt een vragenlijst die je invult en dat is de bron waarop je programma is gebouwd!

doelen

Als je je schema hebt ontvangen, is het tijd om aan het werk te gaan en je doelen te gaan halen! De schema's bevatten een uitgebreide uitleg, maar je mag altijd om meer uitleg vragen (ook als je niet voor het premium pakket kiest).